Pri čítaní a prekladaní... Momentka k Albertovi Camusovi - Lapšanský, Ladislav
Komparatívny prístup k dvom dielam Alberta Camusa - Šťastná smrť a Cudzinec. Text ako predmet prekladu a predmet kritiky. Text pedagogický.