Tabuľky dodávok a použitia a systém input – output tabuliek - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Prehľad o tabuľkách dodávok a použitia a o systéme input-output tabuliek ako analytického a štatistického nástroja. Tabuľky dodávok a použitia a symetrické input-output tabuľky môžu byť rozšírené a upravené na špecifické účely, ako napríklad účty produktivity, účty pracovnej sily, štvrťročné účty, regionálne účty a účty životného prostredia v menovom alebo fyzickom vyjadrení.