Škola života - Mekyňová, Júlia
Originálny koncept mentorského programu Lead Up. Stredoškoláci v ňom môžu vybrať odborníka z oblasti politiky, ekonómie, práva, reklamy, médií či start-upov, ktorý sa na jeden rok stane ich bezplatným poradcom. Ako funguje mentorstvo. Projekt Mini-Erasmus.