Súčasné chápanie riadenia výroby a jeho aplikácia vo vyučovaní - Rakovská, Júlia, 1972-
Problematika využívania moderných vyučovacích metód v predmete Vnútropodnikový manažment výroby, ako aj predpoklady ďalšieho rozvoja predmetu a študijnej špecializácie Manažment výroby a logistika.