Nové trendy vo výrobe a ich aplikácia vo výrobnom procese - Richnák, Patrik, 1988-
Nové trendy vo výrobe podniku, ktoré v dnešných trhových podmienkach predstavujú predpoklad efektívnych výsledkov podniku vo forme úspornosti a účinnosti. Ich využívanie a zdokonaľovanie patrí k nevyhnutnej činnosti pri riadení výroby v podniku.