Vybrané moderné trendy v manažmente - teoretické východiská - Szabo, Ľuboslav
Manažérske nástroje ako sú customer relationship management (CRM), benchmarking, outsourcing, prieskumy a systém strategického plánovania, patria mezi najviac využívané na trhu. Vznik nových manažérskych metód, techník a postupov, ktoré umožňujú organizáciám prispôsobiť sa aktuálnym tendenciám a pružne reagovať na zmeny na trhu.