<The> Knowledge of Application the Modern Management Trends Worldwide - Čambalíková, Andrea, 1990-
Vybrané metódy a nástroje špecifikované z hľadiska aktuálnosti, relevantnosti a merateľnosti pre vrcholový manažment. Charakteristika nových manažérskych nástrojov, ako sú digitálna transformácia, laboratóriá na prevratné inovácie a časový manažment.