Británia poslala únii svoje výhrady, požiadavky a ultimáta - Pressburg, Adrian Peter
List britského ministerského predsedu Davida Camerona predsedovi Európskej rady Donaldovi Tuskovi s požiadavkami na prehodnotenie podmienok členstva Spojeného kráľovstva v EÚ. Britské požiadavky na reformu Európskej únie. Proti regulácii, ktorá brzdí voľný pohyb tovarov. Posilnenie úlohy národných parlamentov. Masová migrácia z Ázie a Afriky. Prísľub D. Camerona vypísať referendum do roku 2017 o zotrvaní Británie v EÚ.