Inovačný potenciál v riadení ľudských zdrojov v malých a stredných podnikoch v SR - Jankelová, Nadežda, 1966-
Trendy a výzvy v riadení ľudských zdrojov v malých a stredných podnikoch. Rozdielnosť a vplyv podnikovej kultúry v podnikoch na riadenie a úroveň riadenia ľudských zdrojov. Personálne riadenie a alternatívne formy pracovných úväzkov.