Ak dáte ľuďom pocit užitočnosti, vrátia vám to - Nejedlý, Tomáš
Rozhovor s odborníkom v oblasti budovania značky zamestnávateľa. Aktuálny trend budovania značky zamestnávateľa (employer branding). Ako by mali manažéri postupovať. Čo sa bude diať v tejto oblasti v nasledujúcich rokoch.