Z bankára "zelený" hotelier - Horváthová, Jarmila
Hotel Dália v Košiciach ako najdlhšie fungujúci certifikovaný eko hotel na Slovensku. Odlíšenie sa od konkurencie. Zameranie sa na ekológiu. Čo je v hoteli eko. Ťažkosti podnikania v hotelierstve.