Výnimočný stav mesta - Dospiva, Jakub
Štvrtý, najvyšší stupeň pohotovosti v Bruseli. Reakcia na nebezpečenstvo teroristického útoku podobného tomu, ktorý 13. novembra vzal v Paríži život 129 ľuďom. Vo zvyšku Belgicka pohotovosť na treťom stupni. Bruselská štvrť Molenbeek opisovaná ako hniezdo islamistických teroristov. Komplikovaný systém riadenia Bruselu ako aj celého Belgicka.