Information security risk management in Slovak enterprises - Bolek, Vladimír, 1988-
Riziká spojené s IKT v podniku. Hodnotenie bezpečnostných udalostí a vývoj bezpečnostnej politiky. Ilustrácia na MSP na Slovensku.