Sociálne siete a podniková kultúra - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv sociálnych sietí na podnikovú kultúru a poukázanie na nové znaky podnikovej kultúry, ktoré súvisia so zmenou zamestnaneckej štruktúry, nástupom generácie Y, jej požiadavkami a potrebami.