Moderné trendy a nástroje v manažmente - Szabo, Ľuboslav
Identifikácia najnovších trendov v manažmente podnikov a najmodernejšie manažérske nástroje uplatňované v podnikovej sfére. Komparácia manažérskych nástrojov uplatňovaných vo svete s manažérskymi nástrojmi uplatňovanými v podnikovej praxi na Slovensku.