Autentický leadership a jeho rozvoj - teoretické východiská - Szabo, Ľuboslav
Novo vznikajúce perspektívy vo vedení - koncepte autentického leadershipu a možnosti jeho ďalšieho rozvoja. Hlavné vplyvy a hlavné zložky tohto konceptu. Vývoj leadershipu a model opisujúci možnosti rozvoja autentického leadershipu.