Francúzsko i Európa sa po Paríži viditeľne menia - Pressburg, Adrian Peter
Séria teroristických útokov na Paríž v noci z 13. na 14. novembra. Útok na Francúzsko vojnovým činom. Vytvorenie veľkej protiteroristickej koalície proti Islamskému štátu. Nadviazanie vojenskej spolupráce s Ruskom. Rusko-francúzska kooperácia v sýrskom vzdušnom priestore.