Rozvoj znalostí v podniku a tvorba tímov - významný trend v manažmente - Matulčíková, Marta, 1964-
Tímová práca v podnikoch, jej využívanie pri kľúčových úlohách a rozvoj sociálnych kompetencií. Vhodné pracovné podmienky vedú k vysokej úrovni kreativity, kde sú členovia tímu motivovaní procesmi spoločenského porovnávania a poskytovaním spätnej väzby.