Start-upy ako jeden z nových trendov v podnikaní a manažmente - Záležáková, Eliška
Nové poznatky a neustále zdokonaľovanie postupov manažmentu a podnikania, reagovanie na zmeny, trendy, požiadavky, nové technológie a konkurenciu. Rozvoj nových inovatívnych podnikov - startupov.