Zdaňovanie - otázky daňového tabu a časté chyby - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika daňových podvodov. Akčný plán EÚ na posilnenie boja proti daňovým podvodom a daňovým únikom z roku 2012. Akčný plán boja proti daňovým podvodom na Slovensku na roky 2012 - 2016. Ilustračné príklady.