Konštrukcia vybraných mier konkurencieschopnosti - Chajdiak, Jozef
Problematika konštrukcie vybraných ukazovateľov charakterizujúcich mieru konkurencieschopnosti príslušného subjektu. Vo výbere sú ukazovatele, ktorých výpočet je založený na ekonomickej podstate ukazovateľa.