Analýza vybraných aspektov etickej zodpovednosti v slovenských organizáciách - Gavurová, Beáta, 1972-
Analýza etickej zodpovednosti voči zamestnancom vo vybraných slovenských organizáciách s ohľadom na ich charakteristiky a činnosť na trhu. V analýze sa využíva technika prediktívneho dolovania v dátach – rozhodovacie stromy. Výsledkom je súbor rozhodovacích pravidiel, ktorý poukazuje na faktory najviac vplývajúce na úroveň etickej zodpovednosti voči zamestnancom.