Manažment ľudských zdrojov v logistických podnikoch - Boorová, Brigita, 1979-
Kmeňoví zamestnanci v logistických podnikoch, ich zaškoľovanie a zvyšovanie produktivity podniku. Spolupráca s personálnymi agentúrami, výhody a nevýhody outsourcingu. Efektívne riadenie a manažment ľudských zdrojov v logistike.