K voprosu o specifike diplomatičeskogo jazyka - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Špeciká diplomatického jazyka. Charakteristika písomnej externej diplomatickej komunikácie v anglickom, ruskom a slovenskom jazyku.