Rozbor determinantov produktivity - Chodasová, Zuzana
Analýza produktivity troch významných automobiliek pôsobiacich na Slovensku. Pohľad na komplexnú celkovú produktivitu týchto spoločností, ako aj rozklad produktivity na činitele ako sú vplyv dlhodobého majetku, vplyv pracovnej sily a vplyv obežného majetku v zastúpení materiálom a jeho účinnosťou.