Význam poľnohospodárstva v SR a úlohy poľnohospodárstva do roku 2020 - Šúbertová, Elena
Základné ukazovatele za slovenské poľnohospodárstvo za roky 2012 a 2013. Podpora podnikania - celkové výdavky do slovenského poľnohospodárstva, rozvoja vidieka a potravinárstva v rokoch 2012 a 2013. Podpora podnikania do slovenského poľnohospodárstva v rokoch 2014-2020. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ. Podpora generačnej obmeny v poľnohospodárstve.