Price differentiation - the efficiency strategy for revenue growth - Remeňová, Katarína, 1982-
Cieľom manažmentu cien je tvorba optimálnej cenotvorby. Porovnanie cenovej stratégie, diferenciácie a stratégie jednotnej ceny. Porovnanie výhod obidvoch stratégií a podmienky ich použitia s poukázaním na základ pre rast tržieb.