Analýza počtu zaniknutých podnikov na Slovensku v rokoch 2008-2013 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza počtu zaniknutých podnikov v SR v rokoch 2008-2013 pomocou charakteristík časových radov - absolútny prírastok, koeficient rastu, bázický index a pomocou Gatevovho indexu.