Politické nástroje totalitných režimov - Beránek, Matej
Politické nástroje totalitných režimov a špecifiká, ktoré s nimi súviseli a akým spôsobom sa uplatňovali v konkrétnych prípadoch a krajinách. Efektívne využívanie politických nástrojov totalitných režimov. Praktické východiská pre vznik vlády jednej strany. Totalitná ideológia, politické náboženstvo a totalitný vodca. Propaganda. Efektívnosť využívania politických nástrojov totalitných režimov.