Bezpečnosť potravín a ich označovanie - Remeňová, Katarína, 1982-
Príspevok sa venuje štatistikám bezpečných potravín a jednotlivým legislatívnym zmenám. Systémy bezpečnosti potravín na globálnej, medzištátnej (štáty EÚ) a národnej úrovni. Silné stránky potravinovej bezpečnosti SR. Systém rýchleho varovania. Krajiny exportu a importu škodlivých organizmov. Kontrola bezpečnosti potravín. Prieskum medzi spotrebiteľmi ohľadom označovania potravín.