Vnútropodnikové predpisy - nástroj riadenia podniku - Šukalová, Viera
Na to, aby zamestnanci jednoznačne plnili zámer zamestnávateľa, musí existovať stanovený pevný rámec pravidiel a vzťahov. Vnútropodnikové dokumenty. Tvorba interných predpisov. Pracovný poriadok, organizačný poriadok.