Zvyšovanie a prehlbovanie kvalifikácie - Tichý, Miroslav
Zamestnávateľovi sa v zákone ukladá povinnosť starať sa o prehlbovanie alebo zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov. So zvyšovaním kvalifikácie sa vždy spája prekážka v práci. Poskytnutie pracovného voľna. Písomná dohoda o zvýšení kvalifikácie.