Malé a stredné podniky a zamestnanosť na Slovensku - Bukovová, Sylvia, 1959-
Zamestnanosť ako jedna z priorít stratégie Európa 2020. Problematika nezamestnanosti v SR. Vývoj percentuálnej miery nezamestnanosti v krajinách V4 v rokoch 2010-2013. MSP a zamestnanosť v SR. Podiel MSP na podnikovej zamestnanosti. Národná stratégia zamestnanosti.