Transakčné poplatky a dimenzia inovácií v platobných službách - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Aktuálny stav platobného prostredia v EÚ a jednotná oblasť platieb SEPA. Inovácie a integrácia trhu pre platobné kanály a nástroje. Náklady a stanovenie cien platobných služieb. Účastníci platobného reťazca - spotrebitelia a obchodníci.