Psychodiagnostika vo výbere zamestnancov - Jakubíková, Monika
Psychodiagnostické testy sú dobrý sluha, ale zlý pán. Testy by mali byť brané ako jedna z metód výberu. Príklady testov, ktoré sa často využívajú pri výberovom procese. Testy osobnosti. Virtuálne trendy. Ďalšie využitie psychometrických metód na pracovisku.