O úspěchu rozhoduje volba vhodné strategie - Přikryl, Jan
Experti z Boston Consulting Group tvrdia, že ak má byť firma úspešná, bez voľby správnej stratégie sa nezaobíde. Vo svojej knihe s názvom "Vaša stratégia potrebuje stratégiu" prinášajú odpovede na to, ako k tvorbe správnej stratégie pristupovať. Hlavné myšlienky z knihy.