Zákon o rodine - novela - Mintál, Ján
S účinnosťou od 1. januára 2016 nadobudne platnosť rozsiahla novela zákona o rodine, ktorej cieľom je riešenie aktuálnych aplikačných problémov, ktoré boli identifikované za roky existencie a plartnosti zákona o rodine a iných predpisov v ich vzájomných súvislostiach.