Stane se Unie kapitálových trhů pro banky příležitostí nebo hrozbou? - Procházka, Petr
Verejná konzultácia k Zelenej knihe "Building a Capital Markets Union" (CMU), ktorú vyhlásila Európska komisia, a v ktorej navrhla konkrétne legislatívne i nelegislatívne kroky. Hlavné ciele a harmonogram realizácie plánu CMU.