Informačná gramotnosť v školstve - Hrašková, Dagmar
Podpora a používanie informačno-komunikačných technológií a informačných zdrojov, ako nástrojov učenia sa v rôznych kontextoch vzdelávania. Efektívne využívanie a vyhodnocovanie informačných potrieb k profesionálnemu a osobnostnému rozvoju učiteľov, žiakov a študentov.