Corporate governance for banks - Muchová, Martina, 1973-
Definícia a zložky corporate governance. Špecifiká corporate governance v bankách počas finančnej krízy. Dôvera a istota vo finančné inštitúcie. Etika v bankovom sektore a jeho udržateľnosť.