Analýza nezamestnanosti absolventov vysokých škôl na Slovensku - Lennerová, Ivana, 1979-
Uplatňovanie absolventov vysokých škôl a ich zamestnanteľnosť. Záujem zamestnávateľov o absolventov univerzít v Bratislavskom kraji. Záujem zamestnávateľov o absolventov vysokých škôl podľa kraja, kde sa škola nachádza. Miera nezamestnanosti z hľadiska hlavných skupín odborov. Úspešnosť uplatnenia absolventov na skladbe pracovných miest na trhu práce.