Utilization Discriminant Analysis to Predicting Financial Situation Companies in the Automotive Industry - Feranecová, Adela, 1986-
Tvorba empirického modelu z 27 finančných pomerových ukazovateľov podnikov v automobilovom priemysle. Funkcie diskriminantu a hodnotenie jeho efektivity. Overovanie empirického modelu predpovedí bankrotov v automobilovom priemysle.