<Ľ> Evolution actuelle du marketing et de la vente en lien avec les changements de comportement du client slovaque dans le contexte du développement durable - Kita, Pavol
Transformácia marketingu a predaja v kontexte udržateľného rozvoja. Pojem udržateľný marketing. Vytváranie hodnoty pre zákazníka. Správanie spotrebiteľa a uprednostňovanie ekologických výrobkov. Výsledky prieskumu.