Dynamics of entrepreneurial subjects development in Slovakia between years 2010 and 2014 - Šúbertová, Elena
Význam MSP na Slovensku. Analýza trendov slovenskej podnikateľskej štruktúry. SWOT analýza slovenských podnikov. Riešenia pre posilnenie konkurencieschopnosti podnikov do budúcnosti.