Labour Market Developments in Visegrad Countries - Klimko, Roman, 1985-
Vplyv ekonomického vývoja na vývoj na trhu práce. Zameranie na nezamestnanosť mladých a dlhodobo nezamestnaných. Potenciál zelených pracovných pozícií. Opatrenia krajín V4 pre zefektívnenie trhu práce a tvorbu pracovných miest.