Inovatívne prístupy k doktorandskému vzdelávaniu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Potreba nových prístupov k doktorandskému štúdiu ako najvyššieho stupňa vysokoškolského vzdelávania. Výsledky doktorandského štúdia a špecifické odborné kompetencie nositeľa akademického titulu PhD. Medzinárodný rozmer doktorandského vzdelávana pri príprave odborníkov pre poznatkovo intenzívnu spoločnosť.