Leadership Graduate Degree Programs: A Comparative Review and Analysis of Value Propositions - Stork, Elizabeth
Jazyk, používaný pri opise štúdijných programov na webových stránkach univerzít, má za úlohu prilákať študentov, aby sa prihlásili na konkrétnu univerzitu.Typy diskurzov, druhov hodnotových návrhov, vzťahu medzi hodnoteniami univerzít, vnútornými (významovými) a vonkajšími (úžitkovými) výzvami.