Application of technical analysis Indicators on the Stock Index Nikkei 225 - Malacká, Viera
Hodnotenie adekvátnosti a aktuálnosti signálov ukazovateľov technickej analýzy indexu Nikkei 225. Skupiny nástrojov technickej analýzy. Prehľad najvýznamnejších technických ukazovateľov. Zloženie indexu, jeho vývoj a vlastnosti.