Hľadanie optimálneho vzťahu menovej a finančnej stability - Nemec, Marián
Definícia menovej a finančnej stability. Vývoj diskusie. „Clean“ prístup. „Leaning against the wind“ prístup. Konfrontácia po vypuknutí krízy.