[Verejné rozpočty. Vybrané problémy] - Kušnírová, Jana, 1977-
Recenzia na monografiu, ktorá obsahuje teoretické ako aj praktické okruhy, ktoré charakterizujú vzťahy a väzby rozpočtovej teórie a politiky, rovnako aj rozpočtovej teórie a praxe. Jednotlivé kapitoly diela Verejné rozpočty sa zameriavajú na vybrané problémy, ako v podmienkach Slovenskej republiky, tak aj vo vybraných štátoch Európskej únie.